Verlee te Sinaai, Sint-Niklaas Levert & Installeert een ruim aanbod Pelletkachels.

Milieubewust, voordelig in brandstofverbruik én mooi!

Kies voor groene energie en bouw mee aan een betere toekomst met pelletkachels die je bij Doe het Zelf Verlee kan vinden!

Doe Doe het Zelf Verlee staat voor innovatie en duurzaamheid. Daarom kiezen wij samen met u voor biomassa!

Biomassa staat voor duurzame energie, en daar investeren wij graag in! Zo zijn pellets uit houtvezel geperste korrels die, doordat ze droog en schoon zijn, optimaal branden.

Deze hernieuwbare energiebron is makkelijk te integreren, compact en maximaal in comfort.

Wij installeren uw Pelletkachel

Wij installeren met kennis en vakmanschap uw nieuwe pelletkachel. Maak in onze toonzaal kennis met de nieuwste modellen van onze merken Extraflame, Nordica, Clam en Thermorossi. Met hun talrijke kleuren en vormen, hun klassiek of modern design, is er ongetwijfeld eentje voor ieders budget en smaak.

De toestellen worden thermostatisch gestuurd. Afhankelijk van de ingestelde temperatuur, zal de sturing de pelletkachel zachter of harder doen branden. Zowel hout- als pelletkachels bestaan in ingebouwde als in vrijstaande versie. Dankzij de ingebouwde ventilatoren wordt de warmte gelijkmatig verspreid.

Ook in kleine woningen is de pelletkachel een succes! Een compacte ketel als de pelletketel past perfect in elke ruimte en verenigt alle eigenschappen van de grootste en meest geëvolueerde pelletketels.Kom uw gezellige pelletkachel uitkiezen in onze showroom!

Wij leveren uw kachel aan huis

Verlee levert deze kachels ook aan huis!

Wij zijn gekend voor onze uitstekende service in pelletkachels. Daarom leveren wij uw kachels zelfs tot Limburg en de kuststreek!

Bij Verlee te Sint-Niklaas doe jij het zelf, mét ons advies! Contacteer ons of bezoek ons in onze toonzaal!

Vind ons op