Doe-het-zelfmateriaal & -producten Verlee Sinaai, Sint-Niklaas

Van truweel tot schroevendraaier, je vindt het bij Verlee.

Hogedrukreinigers

Doe het Zelf Verlee heeft een ruim aanbod aan hogedrukreinigers. Bij ons vindt elk wat wils. Met onze jarenlange ervaring vinden wij voor iedere doe-het-zelver een hogedrukreiniger op maat.

Ons gamma bevat kleine stoommachines tot resistente hogedrukreinigers voor intensief gebruik. U kan rekenen op de kwaliteit en garantie van Braun voor een onberispelijk resultaat.

Binnen- en buitengereedschap

Zowel voor het ruwe werk als voor de fijne afwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Doe het Zelf Verlee staat garant voor het beste gereedschap om aan de slag te gaan in uw tuin of bouw, zowel voor binnen- als buitenwerken. Onze medewerkers staan steeds klaar om u over al onze artikelen deskundig advies te verlenen.

Uitrusting en toebehoren voor uw vee

Ook uw veestapel komt bij Doe-het-zelfzaak Verlee uitgebreid aan zijn trekken. Voor al de benodigdheden van uw vee -van uitrusting tot toebehoren- kan u bij ons terecht. Onze toonzaal biedt u een ruime keuze in halsters, touwen en bakken aan.

Verf

Mooi, duurzaam en stijlvol door een streepje kleur! Verlee heeft een groot assortiment aan verf. Wij werken met verven van De Keyn, uw expert in kleur en verfsoorten. Uw favoriete doe-het-zelfzaak beschikt ook over houtbeschermende verf van het merk Sadolin want wij willen enkel het beste voor uw hout. Spreek onze vakmensen aan voor raad en tips om u te helpen in uw keuze.

HG Producten

Wij zijn een officiële verdeler van HG-producten. Onze specialisten wijzen u de weg in ons uitgebreid assortiment van frituurpanreinigers tot insecticiden.

Bij Verlee doet ù het zelf met ons advies! Contacteer ons of bezoek ons in onze toonzaal!